Dubrovnik

Dobrodošli u apartmane Villa Sunset - Dubrovnik

Apartmani Villa Sunset nalaze se u turističkom djelu Župe Dubrovačke, udaljeni svega 300 metara od mora i plaža, restorana, hotela i caffe barova.
Stara jezgra grada Dubrovnika udaljena je 10 km do kojeg možete za 30 minuta stići čestim linijama javnog gradskog prijevoza.

Dubrovnik je idealno mjesto za provod godišnjeg odmora. To je grad bogate kulturne i povijesne baštine, netaknute prirode i čistog mora. 
Apartmani Villa Sunset pravi su izbor za sve one koji svoj odmor žele provesti u miru i tišini. Udaljeni su od gužve i žamora, a ipak nedaleko od svih kulturnih i zabavnih događanja. 

Uživajte u čistom moru, suncu kao i prekrasnom Dubrovniku koji iz godine u godinu privlači sve veći broj turista.

Dubrovnik je srednjovjekovni grad, okružen umirujućim okolišem blage mediteranske klime i riznica kulturno povijesnih spomenika, muzeja i galerija. Spomenute vrijednosti stvorile su od grada Dubrovnika slikoviti prostor koji pruža bogati izbor raznovrsnih doživljaja i uzbuđenja ali i potpuni odmor u tihom okruženju okolnih otočića i prekrasnih primorskih pejzaža. Dubrovnik je oduvijek bio poznat po odličnoj smještajnoj infrastrukturi. Veliki broj vrhunski opremljenih hotela i apartmana osiguravaju mu poziciju najluksuznijeg turističkog odredišta u Hrvatskoj. 

Iako je većina smještaja u Dubrovniku orijentirana na visoko elitni turizam, lako se mogu naći i prenoćišta, apartmani i sobe prilagodjeni turistima skromnijih potreba. Smještaj u Dubrovniku kategoriziran je zvjezdicama a cijene noćenja i popratnih sadržaja ovise, naravno, o kategoriji smještaja. Dubrovačka regija se osim Dubrovnikom, starom gradskom jezgrom i zidinama može pohvaliti i okolnim slikovitim mjestima kao sto su Cavtat, Metković, otoci Korčula i Lastovo te mnoštvom ništa manje slikovitih pitoresknih mjestašaca koje krase Dubrovačku regiju. 

Dobro dosli u Dubrovnik, grad muzej!