Dubrovnik

Dobrodošli u apartmane Villa Sunset - Dubrovnik

Apartmani Villa Sunset nalaze se u turistickom djelu Župe Dubrovacke, udaljeni svega 300 metara od mora i plaža, restorana, hotela i caffe barova.
Stara jezgra grada Dubrovnika udaljena je 10 km do kojeg možete za 30 minuta stici cestim linijama javnog gradskog prijevoza.

Dubrovnik je idealno mjesto za provod godišnjeg odmora. To je grad bogate kulturne i povijesne baštine, netaknute prirode i cistog mora. 
Apartmani Villa Sunset pravi su izbor za sve one koji svoj odmor žele provesti u miru i tišini. Udaljeni su od gužve i žamora, a ipak nedaleko od svih kulturnih i zabavnih dogadanja. 

Uživajte u cistom moru, suncu kao i prekrasnom Dubrovniku koji iz godine u godinu privlaci sve veci broj turista.

Dubrovnik je srednjovjekovni grad, okružen umirujucim okolišem blage mediteranske klime i riznica kulturno povijesnih spomenika, muzeja i galerija. Spomenute vrijednosti stvorile su od grada Dubrovnika slikoviti prostor koji pruža bogati izbor raznovrsnih doživljaja i uzbudenja ali i potpuni odmor u tihom okruženju okolnih otocica i prekrasnih primorskih pejzaža. Dubrovnik je oduvijek bio poznat po odlicnoj smještajnoj infrastrukturi. Veliki broj vrhunski opremljenih hotela i apartmana osiguravaju mu poziciju najluksuznijeg turistickog odredišta u Hrvatskoj. 

Iako je vecina smještaja u Dubrovniku orijentirana na visoko elitni turizam, lako se mogu naci i prenocišta, apartmani i sobe prilagodjeni turistima skromnijih potreba. Smještaj u Dubrovniku kategoriziran je zvjezdicama a cijene nocenja i popratnih sadržaja ovise, naravno, o kategoriji smještaja. Dubrovacka regija se osim Dubrovnikom, starom gradskom jezgrom i zidinama može pohvaliti i okolnim slikovitim mjestima kao sto su Cavtat, Metkovic, otoci Korcula i Lastovo te mnoštvom ništa manje slikovitih pitoresknih mjestašaca koje krase Dubrovacku regiju. 

Dobro dosli u Dubrovnik, grad muzej!